tillbaka till startsidan
  Bakgrund

Grängsbo Service AB startade 1999-07-01 som ett serviceföretag inom städ och fastighetsbranschen.

Företagets grundare hade då varit Städledare och chef i Bollnäs kommun under sju år, och tyckte det var dags att byta från anställning till något eget. Där valde han att starta ett serviceföretag, som idag har utvecklats till det största i sitt slag, inom Bollnäs och Ovanåkers kommuner.

Planen var att arbeta seriöst och målmedvetet att bli det bästa serviceförtag som alla kategorier enskilda företag, kommuner och privata personer kan vända sig till, för att beställa och få sina tjänster utförda av.

Idag drivs företaget i andra generationen. Och verksamheten är densamma...

Affärsidé

Med det mångåriga kunnandet som vi har i företaget, sträva för att vara den mest samarbetsvillige, ansvarstagande och förtroendeingivande entreprenören i Hälsingland, inom det kunnandet som är uppräknad här nedan.

Alla som köper våra tjänster skall få en vara med toppkvalitet, innehållsförteckning och uppföljning. Kunden skall alltid vara nöjd med vårt arbete.

Våra kunder skall vara: Kommuner, Landsting, Industrier , Tjänsteföretag och Fastighetsbolag. Privatpersoner.

Ring, skriv eller skicka E-post. för vidare information och prisuppgifter, eller för ett sammanträffande.

Verksamhet

I huvudsak städning inom: Skolstädning, kontor, trappor, byggstäd, verkstäder, lägenhetsutstädningar och städning i hem, golvvård, fönsterputs, enklare mattvätt, men även andra förekommande service arbeten, som fastighetsskötsel av olika slag.

Vårt verksamhetsområde:
Edsbyn, Alfta, Bollnäs med omnejd och till vissa delar även inom Söderhamns kommun .